Tinem legatura

Cine sunt eu?
     Numele meu este Cristina, iar pasiunea mea cea mai mare este handmade-ul. De ce aveam nevoie de un site? Nu as putea da un raspuns clar, deoarece eu nu scriu texte pompoase si nici... normale dealtfel, nu am abilitatile necesare pentru a face acest lucru, dar imi place handmade-ul si aici imi place sa cred ca am ceva abilitati, iar in ceea ce priveste pasiunile mele sunt intr-atat de interesata de alte opinii decat ale mele, incat imi permit sa fac numai ce vreau, cand vreau si cum vreau, pentru bucuria sufletului meu si al membrilor familiei mele. In plus aveam nevoie de acest loc unde sa adun laolalta toate creatiile mele, tehnicile folosite, cateva tutoriale si impresii despre toate acestea. 
     In anul 2009 m-am hotarat sa cumpar un domeniu si am ales numele cu grija pentru a reflecta cat mai bine continutul viitorului site. Am visat la el, l-am dorit foarte mult, insa neavand cunostinte in domeniul informatic, mi-a fost foarte greu sa il fac vizibil. De curand insa, cautand pe Google sfaturi despre "cum sa faci un site", am gasit un site cu informatiile de care aveam nevoie. Am hotarat atunci sa incerc, mi-am platit domeniul pt ca se apropia data de expirare, mi-am platit gazduirea si m-am apucat de citit...
     Sper sa reusesc sa fac ceva ce ma va multumi, pentru ca asa cum in ceea ce priveste handmade-ul nu am decat chemarea, pasiunea plus ceva abilitati pentru a face asta si nu am o pregatire care sa ma recomande dar reusesc sa creez ceea ce-mi propun si chiar ca ceea ce creez, sa mai placa si altor persoane, la fel trebuie sa se intample si in aceasta privinta. Deci... Succes, mie!!!